Nëse jeni duke kërkuar për gjëra emocionuese për të parë dhe bërë, atëherë zgjidhni ofertën tonë të pushimeve në Alanya. Ju mund të pushoni 6 net’ në Alanya me ofertën që ka Eurokoha dhe Kosova Airlines, të cilën mund ta merrni me 40% zbritje nëse rezervoni TANI! Alanya është një prej destiancioneve ku ofron argëtim […]
Kemi një ofertë të parezistueshme nëse keni plane të kaloni pushimet në Turqi, duke ju ofruar hotelet më glamuroze me çmim prej vetëm 299 euro nëse rezervoni TANI! Eurokoha dhe Kosova Airlines ju prezantojnë me disa prej hoteleve më të mira ku ju mund të kaloni pushimet të paharruara në njërin prej destiancioneve më të […]
Turqia është një nga vendet më të vizituara në botë, duke numëruar mbi 30 milionë vizitorë për çdo vit. Lehtësirat për të udhëtuar nga Kosova, e bëjnë Turqinë një nga destiancionet më të kërkuara edhe për qytetarët tanë, ku përveç kësaj, ofertat dhe çmimet e përballueshme çdo familje, e bëjnë që Turqia të jetë destinacion […]